Over ons

   

Jacobien van Boeijen

Communicatieadviseur en woordvoerder

Jacobien heeft meer dan 25 jaar ervaring bij provincie, waterschap, woningcorporatie en gemeente. Daarnaast is zij trainer en sinds 2018 raadslid in Landsmeer.

Jacobien is opgeleid aan de Academie voor Organisatiecultuur en heeft Level 4 (practioner/instructor level) van Deep Democracy gevolgd bij Myrna Lewis.

Nicolette de Wijn

Organisatiecoach, trainer en procesbegeleider

Nicolette werkt zowel op organisatieniveau als op team- en managementniveau aan duurzame veranderprocessen. Zij heeft veel ervaring bij instellingen in de langdurige zorg en in het Sociaal Domein en werkt ook in de profitsector.

Nicolette is opgeleid als organisatiecoach, geaccrediteerd op Senior niveau door de Nobco. Zij heeft Level 4 (practioner/instructor level) van Deep Democracy gevolgd bij Myrna Lewis en is facilitator Socratische gespreksvoering.

‘Ik heb aan het netwerk van griffiers in Zaanstreek-Waterland meegegeven dat jullie stevig, ervaren en goed geschoold zijn, en een lastige groep wel aan lijken te kunnen. En dat kunnen raadsleden zijn met elkaar, zoals in Zaanstreek-Waterland waar vaak slechte verhoudingen en omgangsvormen de toon bepalen in de gemeenteraad.’

Lia Ransdorp

Interim Griffier